tas šnabždesys, tas šnabždesys man miegant ir nemiegant. norėjau kartoti "pasmauk, tai pasmauk, tai pasmauk"... gulėti ant šaligatvio ilgiau, nei gulėjau, nerūkyti tos antros cigaretės, nekelti rankų, negaudyti vėjo, neprašyti, niekada, niekada neprašyti. visų košmarų priežastys slypi vaikystėj. tai ar sutiktum, jei pakviesčiau pasėdėti ant kelkraščio, paspjaudyt siemkas ant tįstančių mūsų šešėlių, paklausyt kaip šnabždi užkimusiu balsu. šešėliuotu. šypt. ne.


visos jos dėvėjo raudonas sukneles. kai pati tokią turiu, net keista, net baugu kažkaip. neskauda, ne. tiesiog... i bet you look good on the dancefloor, i don't know if you're looking for romance or i don't know what you're looking for

tiesiog. 
viskas susistato į savo vietas. ne, neapgaudinėju savęs. gi greičiausiai jokia aktorė aš nebūsiu, nes paprasčiausiai neįstosiu. taip pat neįstosiu ir į anglų filologija, nei niekur kitur, nes nervais susigadinsiu viską, kas dar liko. ir ką?  ir tyla. tiesiog. kiekviename anglų aristokrato cilindre gyvena po kiškį. telieka išsiaiškint, kuris iš jų manasis.

nes viskas yra nesibaigiančio judėjimo galimybės
nes kaip ir Marčėnas - pradedu eilėraštį mažąja raide ir gale nededu tašo.
ir visi medžiai žydi mažąja raide. 
ir mes patys - mažosios raidės, nes dideli tiesiog negimėm. 
nes niekada nebūsim tokie dideli, kaip viskas aplinkui.

karšta kakta, šalti pečiai. 
ką dar įdomaus galiu rasti?

iš delnų išlenda kregždės, metasi į langą, susitraiško kaip muselės. mama jas nuvalys ir gal išmes, nežinau, tai manęs neliūdina, nors ir turėtų. tai pirmasis uodo žyzimas šiais metais, tos pačios nualintos musės mokyklos aktų salėje, nesugebančios išlysti iš po keistų užuolaidų, mirštančios tiesiog akyse. o tu kaip paskutinis iškrypėlis stovi ir žiūri į mirštančią sielą. kaip Garšva, laukiantis, kol didelė mėlyna musė nulėks prasivėrus keltuvo durims. ar ne ironška, su tiek pakilimų ir tiek nuopolių bijoti mėlynos musės, bijoti šėtono?

raudoni tušinukai. energetinio gėrmo butelėliai. alavas. 1009 - 2009. ir ką. ir nieko. nuleidau galvą, nuleidau iki tokio lygio, kad trenkiau galvą į stalą, ir ką. ir nieko. dont now what im lookng for. 17.50 
brūkšnys. a. Y. miegas. labas.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

gimme shelter