dainos. mylimųjų. belaukiant.

atsikelti. pabusti. nubraukti plaukus nuo keistų marškinėlių, dengiančių kūną. tai ne tas pats, žinai. kai tu nutyli ir užmiegi. ir nieko. galbūt tai. galbūt tai išgelbės. gal net nereikia, kad gelbėtų. tik dulkių siurblys, tik nustosiantis užti mediatorius ir pirštai, ne visai ant to peties. bet nieko. naktų šaltumo pečiai niekad nebuvo populiarūs biblijos kloniuose. ten niekada nebuvo šieno. mažų avinėlių (ne paaukotų), laisvų sielų (ne nusidėjusių), tylios melancholijos (ne priešmirtinio liūdesio). galbūt tai išgelbės.

ateik, jau laikas.
trūkčiojantys vokai. vokai prasiplėšiantys, iškrentančios raidės. po vieną, sulėtintam kadre. dvidešimt trečam kadre jo akys. dvidešimt šeštam jo nosis. divešimt penktas - tamsa. tai ne visai šiluma. tik plekšnojimas.

ačiū dievui, vėl trumpėja dienos.

krikštas. masinis. lietus, visuomeninis lietus, nedalijantis mums baltų marškinių, dėl kurių būtų verta bristi į gatvę. tik laukimą. 28 - osios. 6 - 7 - osios. mano. pažadu. miegok.
rodyklė aukštyn. burbuliukas ore. tai sveika. kaip ir kiekvienas tarpas. kaip ir kiekviena išlaikyta pauzė. bet naktys sveikiau. jos juk gydo, girdi? gydo.

užsimerk.
ateik.
jau laikas.
jau naktis.
.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
..........
...........
............
.............

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

gimme shelter